לןגן

סיגרים במילוי חזה עוף ואריסה אדומה

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 17/05/2016 | 20:44
סיגרים במילוי חזה עוף ואריסה אדומה

תקציר המתכון: זה עוד לא היה .. סיגרים במילוי חזה עוף ואריסה אדומה - מנה משגעת !! מושלם לאירוח , מנה ראשונה או סתם פינוק .

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לסיגר -

מרכיבי המילוי -

להכנת ה״דבק״-

אופן הכנה

  1. לחתוך את החזה עוף לקוביות קטנות , לשים בקערה יחד עם האריסה , התבלינים ו-5 שיני שום קצוצות ולערבב היטב .

  2. להכין תערובת מקמח ומים - וזה יהיה ה״דבק״ . לפתוח את העלי סיגר ולמלא כף גדושה בחלק הקרוב אלינו (כמו בתמונה) לסגור את צד ימין וצד שמאל לכיוון המרכז , לגלגל ולהדק את הבצק . כשמגיעים לקצה למרוח מעט מהדבק ולגלגל .

  3. לטגן בשמן עמוק עד שמזהיב משני הצדדים. להגיש לצד רטבים אהובים - עמבה , טחינה , רוטב חריף וכו׳ . בתאבון :)