לןגן

חזה עוף עם פילפלים

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 17/05/2016 | 15:29
חזה עוף עם פילפלים

תקציר המתכון: חזה עוף רך ונימוך ללקק

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חזה עוף ופילפלים לחתוך חזה עוף לשים בסיר להגיע לרתיחה ולכבות לשטוף במים קרים להניח בצד נחזור בהמשך.. לחתוך רצועות של פלפלים בצל אפשר כול ירק לשרוכים דקים לשים בסיר או במחבת מתאים 3 כפות שמן זית ואת הירקות לערבב על אש גבוהה לתבל מלח פלפל שחור גרוס רבע כוס רוטב צילי מבקבוק כף סוכר חום 2 כפות תרכיז תפוזים 2 טיפות שמן שומשום 4 כפות רוטב סויה כף מרק עוף 2 כפות ז'נז'ר טרי מגורד לערבב להוסיף את חזה העוף שהינחנו בצד לערבב לספיגת טעמים לעוד 10דקות לקחת בכלי כף גדושה קורנפלור לערבב עים רבע כוס מים לשפוך מעל לערבב 2 דקות לכבות ..התאבון ובהצלחה אורה..אפשר לפזר שומשום קלוי ....