תקציר המתכון: עוגיה קטנה קריספית ומטריפה
קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 90, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
רייפעת 1 קג קמח, 2 שקיות אבקת אפיה, 2 ביצים, 1 כוס סוכר, 1 וחצי כוס שמן, 2 כפות שומשום, 2 כפות אניס, 1/4 כפית מלח, 1 כוס מים חמימים...לערבב הכל לתת חצי שעה מנוחה...לחלק את הבצק ל 3 חלקים ולרדד על גבי נייר אפייה..לרדד דק כמה שאפשר...ולקרוץ בעזרת הקורצן או לחתוך משולשים...להעביר עם הגלגלת המיוחדת לעוגיות האלה או לדקור במזלג...ולתנור 170 מעלות עד להזהבה מלאה...בהצלחה. אורה...רק כוס תה ומסודרים ...