לןגן

המלכה בלבן

מאת: ריקי גבאי, פורסם: 17/05/2016 | 00:45
המלכה בלבן

תקציר המתכון: עוגת גבינה קרה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקציפים שתי קצפת צמחית של השף הלבן עם אבקת פודינג וניל צרפתי.

  2. ממיסים שתי חבילות שוקולד לבן עם רבע כוס חלב ומוסיפים לקצפת המוכנה.

  3. מוסיפים לתערובת 250 גרם גבינת שמנת 30%, 250 גרם גבינה לבנה וכף דולסה דה לצ'ה, מערבבים את כל המרכיבים.

  4. לשמן תבנית מעוצבת ולשפוך לתוכה את תערובת הגבינה.

  5. על התבנית לפזר דובדבנים ולשטח יפה.

  6. לכסות ולהכניס למקפיא ללילה.

  7. חצי שעה לפני הגשה להוציא מהמקפיא. שומרים במקרר.