קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
משרים את החומוס במים למשך לילה שלם. שוטפים ומסננים את החומוס. במטחנת בשר טוחנים את החומוס, הבצל, תפוחי האדמה ושיני השום לתוך קערה. מוסיפים את הכוסברה הקצוצה, הפטרוזיליה הקצוצה והתבלינים מערבבים עד לקבלת מחית אחידה. צרים מהתערובת קציצות עגולות ומעבירים אותן לשמן מטגנים עד שהן משחימות. מוציאים מהסיר בעזרת כף מחוררת ומניחים מעל נייר מטבח לספיגת עודפי השמן.