לןגן

תפוחי אדמה וקציצות בקר

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 16/05/2016 | 14:37
תפוחי אדמה וקציצות בקר

תקציר המתכון: מתכון מבית אמא קל פשוט וטעים

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קציצות בקר ותפוחי אדמה

  2. לקלף ולחתוך תפוחי אדמה לקוביות לא קטנות שישארו שלמות ולא ימעכו בבישול לטגן עם עם 5 כפות שמן 2 בצלים חתוכים לשרוכים גסים להוסיף את התפוחי האדמה החתוכה וכסות ל5 דקות את הסיר להוסיף 2 וחצי כוסות מים שרותחים לתבל מלח פלפל שחור גרוס כרכום פפריקה ומרק עוף לבשל 25 דקות אם חסר נוזלים להוסיף חצי כוס ליצור קציצות מעל לקחת כף לשים מתוך הסיר רוטב עליהם להמשיך לבשל עוד 20 דקות עד גמר הנוזלים להשאיר רוטב...

  3. הכנת הקציצות

  4. 1/2 קילו בשר טחון

  5. 2 כפות פירורי לחם רגילים לא מוזהבים

  6. ,1 ביצה

  7. פטרוזיליה קצוצה

  8. אגוז מוסקט מגורד

  9. רבע כוס סודה מוגזת

  10. מלח פלפל ראס דלחנות

  11. 2 כפות שמן קורט קנמון וקורט כמון לערבב לתת מנוחה 15 דקות ליצור קציצות בעזרת ידיים רטובות מעל התפוחי אדמה בהצלחה אורה.