לןגן

ארוחה בסיר עוף עם תפוחי אדמה

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 16/05/2016 | 13:25

תקציר המתכון: בסד מהמטבח של הורי

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסד בסיר רחב מחממים את השמן מוסיפים את הבצל מאדים מפזרים חלק מהכורכום מוסיפים את העוף ושורש הפטרוזילייה מאדים ומוסיפים את תפוחי האדמה מלח פלפל שחור יתרת הכורכום והמים מרתיחים ומעבירים ללהבה נמוכה למשך כשעה לפני ההגשה מפזרים פטרוזילייה קצוצה בתיאבון