לןגן

חטיפי זיתים

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 15/05/2016 | 18:50
חטיפי זיתים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים את הקמח עם השמן עד לקבלת פירורים. מוסיפים את המלח, גבינה לבנה וקוטג' ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד. קורצים מן הבצק עיגולים קטנים, שוטחים אותם בכף היד ועוטפים עם כל עיגול כזה זית אחד. סוגרים ומהדקים היטב. אופים בתבנית שטוחה ומשומנת, ב- 180 מעלות צלזיוס (חום בינוני גבוה) במשך 15 דקות או עד שהעיגולים יזהיבו אך לא ישחימו. מגישים חם או קר. טעימים מאד ונחטפים איך שיוצאים מהתנור