לןגן

עוף צלוי בסילן

מאת: יעל , פורסם: 14/05/2016 | 21:32
עוף צלוי בסילן

תקציר המתכון: עוף שחום ושזוף תמיד מגרה :) וטעים

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מדליקים תנור .... לחום של 200 מעלות

  2. מניחים את העוף בתבנית , חד פעמית / פיירקס ......והכי טוב תמיד מחרס

  3. פורסים בצל , בטטה .. שום ומסדרים בתבנית

  4. מערבבים את כל התבלינים ושופכים על העוף

  5. צולים עד להשחמה