לןגן

שוקי עוף ותפוח אדמה עם אפונה ברוטב אדום יאמי...

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 01/05/2015 | 22:31
שוקי עוף ותפוח אדמה עם אפונה ברוטב אדום יאמי...

תקציר המתכון: מנה מנצחת

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 50 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לוקחים 2 בצל מגרדים או קוצצים.. ןמטגנים עד לשקיפות חותכים גמבה קצוצה לקוביות קטנות קטנות ומכניסים לבצל ומטגנים אח"כ מגרדים 2 עגבניות ומכניסים לסיר עם רבע כוס מים רותחים שמים פפריקה מתוקה כף עד 2 כפות גדושות פלפל שחור מרק עוף מלח טיפה כורכום ו2 שיני שום כתושות מערבבים ואז שמים 2 כפות גדושות של רסק עגבנית ומערבבים… אח"כ מכניסים עוף תפוח אדמה ושמים עוד 3 כוסות מים רותחים וכוס אפונה.. נותנים רתיחה ומנמיכים תגז ל45 דקות.. מפזרים כוסברה ופטרוזליה קצוצה למי שבא טועמים בודקים טיבול… ובתיאבון… אני אוהבת לפני להרתיח את השוקיים…