לןגן

עוף בציפוי אגוזים

מאת: לילך טייב, פורסם: 11/05/2016 | 23:25
עוף בציפוי אגוזים

תקציר המתכון: מיוחד וטעים!

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מושחים כל חלק עוף בתערובת של שמן ופפריקה.

  2. שמים את האגוזים, הקמח והמלח בשקית ניילון גדולה ומטלטלים, שהתערבב. מכניסים לשקית את חלקי העוף, כל אחד בניפרד, ומנערים היטב לכיסוי אחיד מכל הצדדים.

  3. מניחים את חלקי העוף המצופים בתבנית של תנור מצופה בנייר אפייה או בתבנית אלומיניום מלבנית חד פעמית. ואופים בחום בינוני, 180 מעלות, למשך כשעה, או עד שחלקי העוף שחומים ופריכים. (יש להפוך את העוף במהלך האפייה).

  4. בהצלחה, לילך:)