לןגן

שניצל מטוגן

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 09/05/2016 | 20:33
שניצל מטוגן

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה טורפים את הביצים מוסיפים את החרדל וטורפים ביחד. שוטפים את השניצל ומוסיפים לביצים. משרים במרינדה למשך כל הכל הלילה, או בערך חצי שעה.

  2. משטחים את פירורי הלחם בצלחת רחבה ושטוחה מוסיפים את השומשום ומערבבים יחד עם פירורי הלחם. את הקערה עם השניצלים שמים ליד צלחת פירורי הלחם. בעזרת מזלג, מעבירים שניצל מן ביצה אל צלחת פירורי הלחם עם השומשום ומהדקים, הופכים וחוזרים על הפעולה טובלים שוב בביצה ולאחר מכן בפירורי לחם מכניסים למחבת שניים או שלושה שניצלים (תלוי בגודל) ומטגנים בחום בינוני 3-4 דקות, עד שהשניצל זהוב-שחום. מוציאים ומעבירים לנייר סופג לספיגת עודפי השמן. מגישים חם. טעים מאד בתיאבון באהבה מרינה.