לןגן

ספגטי ברוטב עגבניות

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 09/05/2016 | 19:25
ספגטי ברוטב עגבניות

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר ממלאים מים ומעט שמן ומרתיחים. מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד לריכוך ומסננים את הפסטה. בסיר שמים שמן ואת השום הקצוץ ומטגנים קלות מוסיפים את העגבניות הקצוצות ואת התבלינים מערבבים ומבשלים בערך 5 דקות. מוסיפים את הפסטה לרוטב מערבבים מנמיכים להבה ומבשלים בערך 10-15 דקות. מכבים ונהנים מהפסטה בתיאבון רינה