לןגן

פשטידת ברוקולי

מאת: מירי גולני, פורסם: 09/05/2016 | 17:52
פשטידת ברוקולי

תקציר המתכון: פשטידה קלה להכנה ומאוד טעימה. את המתכון קיבלתי מחברה להתנדבות - עמליה וייסבך ז"ל

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

בלילה

אופן הכנה

  1. להפשיר את הברוקולי כ-6 עד 7 דקות במיקרוגל

  2. למרוח תבנית אפיה בגודל 26/28 בחמאה ולפזר מעל פירורי לחם

  3. להפריד את פרחי הברוקולי ולהניח אותם בתבנית מעל פירורי הלחם

  4. מעל לברוקולי לפזר את הגבינה המגוררת

  5. בקערה, לערבב את כל מצרכי הבלילה, ולשפוך את הבלילה מעל לגבינה

  6. לאפות בתנור שחומם מראש כ- 40 דקות בחום 180 מעלות