לןגן

מוס פירות יער

מאת: אתי ממן, פורסם: 09/05/2016 | 14:01
מוס פירות יער

תקציר המתכון: תכינו לה מקום במקרר!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מוס פירות יער טחונים

ציפוי

אופן הכנה

  1. מערבבים ג'לטין עם מים קרים מניחים בצד, ממסים שוקולד לבן עם 250 גרם שמנת מתוקה, מחממים במיקרו ג'לטין 10 שניות, מוסיפים לשוקולד ומערבבים, מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה, אבקת מוס פירות יער לקצפת רכה במרקם יוגורט, מוסיפים לשוקולד ומערבבים.

  2. מרפדים תבנית תנור בנייר כסף ומעל נייר אפייה, מניחים תבנית פס נירוסטה ומסדרים שקף, יוצקים את התערובת, מקפיאים חצי שעה להתייצבות.

  3. להכנת מוס פירות יער טחונים - מערבבים ג'לטין עם מים קרים מניחים בצד, ממסים שוקולד לבן עם חצי מיכל שמנת מתוקה, מחממים ג'לטין 10 שניות, מוסיפים לשוקולד ומערבבים, מקציפים חצי מיכל שמנת מתוקה עם חצי כוס פירות יער לקצפת רכה, מוסיפים לשוקולד ומערבבים, יוצקים על המוס, מקפיאים כ 5 שעות.

  4. ציפוי פירות יער וג'לי - מסדרים פירות יער על העוגה, מכינים ג'לי לפי הוראות שמופיעות באריזה ויוצקים על העוגה, מחזירים למקפיא עד 10 דקות לפני הגשה.

  5. מנפלאות המטבח של אתי ממן באהבה..