לןגן

קרקרים קריספים

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 08/05/2016 | 21:24
קרקרים קריספים

תקציר המתכון: קרקרים שלא תפסיקו לנשנש טעמים בטרוף

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 80, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קרקרים דקים שנחטפים 3 כוסות קמח רגיל 1/2 כוס שמן 1/2 כוס מים 1 כף מלח 1 כפית סוכר 1 כפית חומץ חצי כוס שומשום לקישוט קצח שומשום זרעי ינסון זעתר או מה שבא לכם לערבב יחד לקבלת בצק רך ונעים לתת לזה לנוח 10 דקות לקחת נייר אפיה לקמח מעט לחלק את ל3 כדורים להניח על נייר אפיה ומעל עוד נייר אפיה על נייר יפה ולרדד דק דק לפזר מה שאוהבים לחתוך עם גלגלת לצורה שאוהבים דק לאפות 180 מעלות 8 עד 10 דקות בהצלחה אורה.