לןגן

ארטיק חלבי

מאת: מלכי בודיק, פורסם: 08/05/2016 | 01:35
ארטיק חלבי

קטגוריה: גלידות, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ממיסים שוקולד לבן בבן מארי ומצפים תבניות סיליקון לארטיקים. מכניסים למקפיא.

  2. מרתיחים שמנת מתוקה מוסיפים את השוקולד חלב ומערבבים עד לבלילה חלקה. שמים במקרר ל30 דקות.

  3. מקציפים שמנת מתוקה ומאחדים עם בלילת השוקולד. מכניסים לתבניות שציפינו מקודם (שבמקפיא) ומקפיאים ל12 שעות. משחררים מהתבניות ומגישים.. באהבה😘