לןגן

גבניות

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 06/05/2016 | 00:26

תקציר המתכון: בסד גביניות שחמותי הייתה מכינה לחג השבועות טעם שלא תשכחו

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מילוי

שלב שני

אופן הכנה

  1. בסד

  2. בקערת המיקסר לשים את השמרים הסוכר ורבע כוס מים לערבב ולהניח ל 5 דקות

  3. להוסיף את הקמח והחמאה לערבב היטב ולהוסיף את יתר החומרים לערבב להוציא מהקערה לעטוף בניילון נצמד ולהניח במקרר לחצי שעה

  4. לקחת את החמאה לחתוך לקוביות להוסיף את הקמח

  5. לערבב בקערת המיקסר עם וו לישה

  6. להוציא על נייר אפיה לקפל את הנייר ולרדד

  7. להוציא את הבצק שהיה במקרר לרדד לשים עליו את הבצק משלב ב (שזה החמאה והקמח )לקפל ל-2 ולרדד

  8. לקפל שוב ל-2 ולרדד

  9. כך לרדד 4 פעמים כשכל פעם אנחנו מקפלים את הבצק לחצי ואז לרבע

  10. הכנת המילוי

  11. מערבבים את הגבינה עם החלמונים הסוכר גרד הלימון והאינסנט פודינג מוסיפים את הצימוקים לאחר שסחטנו אותם

  12. חותכים רבע מהבצק מרדדים לעובי של סמ שמים כף מילוי וסוגרים שתי קצוות ואז את שתי הקצוות שכנגד

  13. בהצלחה