לןגן

אורז עם איטריות

מאת: לילך טייב, פורסם: 05/05/2016 | 16:44
אורז עם איטריות

תקציר המתכון: שילוב מעניין, טעים ומיוחד.

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 7, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים סיר עם 2-3 כפות שמן ומטגנים את האיטריות על אש בינונית במשך 8-10 דקות עד שהן משחימות. יש לערבב כל הזמן.

  2. מוסיפים את האורז, הבצל המגורד והשום ומערבבים במשך 2-3 דקות. מתבלים במלח ובפלפל שחור ושופכים מים רותחים. מערבבים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה.

  3. מנמיכים את האש ומכסים את הסיר, מבשלים במשך כ-20 דקות. מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה 10 דקות נוספות.

  4. בהצלחה לילך:)