תקציר המתכון: שילוב מעניין, טעים ומיוחד.
קטגוריה: אורז, מספר מנות: 7, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מחממים סיר עם 2-3 כפות שמן ומטגנים את האיטריות על אש בינונית במשך 8-10 דקות עד שהן משחימות. יש לערבב כל הזמן.
מוסיפים את האורז, הבצל המגורד והשום ומערבבים במשך 2-3 דקות. מתבלים במלח ובפלפל שחור ושופכים מים רותחים. מערבבים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה.
מנמיכים את האש ומכסים את הסיר, מבשלים במשך כ-20 דקות. מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה 10 דקות נוספות.
בהצלחה לילך:)