לןגן

מאפינס פטריות

מאת: מירי גולני, פורסם: 04/05/2016 | 17:08
מאפינס פטריות

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להזהיב בסוטא'ז את הבצל

  2. להוסיף לסוטא'ז את הפטריות ולטגן אותן עד שהן רכות. להוסיף רוטב פטריות ולהמשיך ולטגן. אחרי מספר דקות לטעום ולשפר טעמים אם צריך להוסיף מלח

  3. להוריד את הסוטא'ז מהכיריים, לקרר את התערובת בחום החדר מספר דקות, ולהוסיף את שאר המצרכים

  4. התערובת הספיקה ל- 22 תבניות מאפינס מסיליקון

  5. לאפות ב- 170 מעלות, כ- 40 דקות