לןגן

קבב מיזרחי בטעם סיני

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 04/05/2016 | 16:53
קבב מיזרחי בטעם סיני

תקציר המתכון: קבבונים מענגים בטעם המיזרח

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קבב ביתי בטעם אסיאתי בשר טחון לגרד 1 בצל לחתוך 2 בצלים ירוקים עם הגבעולים להוסיף פטרוזליה לגרד אגוז מוסקט להוסיף מלח פלפל שחור גרוס כמון רבע כוס מי סודה 2 כםות שמן ללוש היטב ולתת מנוחה של 20 דקות .. לטגן 2 בצלים גדולים עם 2 כפות שמן זית חתוכים ליצור קציצות קטנות שטוחות מעל הבצל במחבת פסים להפוך לצד השני לעוד 10 דקות ולכבות.. לקחת סיר עם 5 כפות שמן זית להוסיף שיני שום כרוב חתוך גמבה חתוכה פלפל חריף לא חובה לגרד ג'נג'ר מעל כוסברה לערבב להוסיף סויה וחצי כוס בסיס לבישול להכנת 5 רטבים זה בבקבוק של אוסם בכול סופר יש להוסיף פלפל שחור נגיעת פפריקה ולערבב להוסיף את הקציצות שהכנו עם הבצל לערבב לעוד 15 דקות לכסות את הסיר במיכסה ולכבות בהצלחה ובתאבון אורה....