לןגן

עוגת תותים

מאת: נופר בצלאל, פורסם: 03/05/2016 | 21:10
עוגת תותים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 1, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לעוגה

לקרם

לסירופ

אופן הכנה

  1. להקציף את הביצים עם הסוכר (אין צורך להפריד את הביצים)

  2. להוסיף את שאר המרכיבים ולבסוף את הקמח

  3. לאפות על 180 מעלות כ-40 דקות.

  4. אחרי שהעוגה התקררה לחתוך באמצע ולמלא בקרם וגם לצפות את העוגה בקרם

  5. להכנת הקרם: להקציף את השמנת המתוקה עם החלב והפודינג

  6. לקשט בתותים.