לןגן

גלידה בטעם בזוקה ציפוי שוקולד

מאת: אתי ממן, פורסם: 01/05/2016 | 10:49
גלידה בטעם בזוקה ציפוי שוקולד

תקציר המתכון: גלידות מכינים בבית!

קטגוריה: גלידות, מספר מנות: 9, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לציפוי

גלידת בזוקה

לקצפת

אופן הכנה

  1. ממיסים שוקולד, מורחים בתבנית סיליקון (מצורפת תמונה), מקפיאים 10 דקות.

  2. ממיסים שוקולד חלב, 250 גרם שמנת מתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מכניסים למקרר שעה.

  3. מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה עם מחית בזוקה לקצפת רכה, מערבבים עם השוקולד, יוצקים לתוך הגביעים, מקפיאים לילה.

  4. מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר לקצפת יציבה, מעבירים לשקית זילוף צנתר כוכב ומזלפים מעל ..