לןגן

מופלטה

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 01/05/2016 | 08:00
מופלטה

תקציר המתכון: מעדן שמופיע בשביעי של פסח שמסמל את תחילת אכילת חמץ

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 26, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מופלטה קילו קמח חצי כפית שמרים יבשים 2 כפות סוכר חצי כפית מלח 2 וחצי מים פושרים ללוש היטב לתת מנוחה לחצי שעה .לשמן מישטח לחלק לכדורים ושוב לשמן מישטח וידיים לפתוח כול כדור לעלה דק דק להניח במחבט חמה לדקה ואז להפוך ואז שוב לשמן לפתוח ולהניח מעל ואז להפוך וכן הלאה להגיש עם חמאה ודבש בהצלחה אורה...