לןגן

גלידה, קצפת ורוטב דובדבנים

מאת: אתי ממן, פורסם: 30/04/2016 | 23:02
גלידה, קצפת ורוטב דובדבנים

תקציר המתכון: עונת הדובדבן

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 2, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מוציאים חרצנים מחצי מכמות הדובדבן, טוחנים במעבד מזון ומחלקים בכוסות, מקציפים שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט, מעבירים לשקית זילוף צנתר כוכב, מזלפים בכוסות, מוסיפים כדור גלידה, מוסיפים דובדבנים ושוב מזלפים קצפת, מקשטים עם דובדבנים..