לןגן

צ׳יבורקי

מאת: Anna Shoval, פורסם: 30/04/2016 | 09:11
צ׳יבורקי

תקציר המתכון: בצק ממולא בבשר ומטוגן

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 18, זמן הכנה: 2 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

רכיבים לבצק ולמילוי

אופן הכנה

  1. משהי ביקשה מתכון לצ׳יבורקי!! אז בבקשה התמונות ממזמן, פרסמתי כבר כמה פעמים! יש לי קבוצה של מתכונים ובמקרה שמרתי את המתכון ותמונות בקבוצה שלי. בהצלחה מתכון: במיקסר להקציף 2 ביצים, 2 כפות וודקה(וודקה נותנת לבצק להיות פריך), 3 כפות שמן, כפית מלח. ואחר כך מוסיפים כוס מים ושוב מקציפים. ולבסוף מוסיפים 800 גרם קמח ובעזרת וו לישה לשים עד שבצק נפרד מהדפנות ונותנים לזה עוד דקה לישה. בעזרת ידיים עושים צורת נקניק ומחלקים ל 15 חלקים שווים.. מרדדים כל חלק לעיגולים ומוסיפים מילוי של בשר. מילוי חצי קילו בשר, בצל אחד, פלפל מלח, סחוג וחצי כוס מים. מטגנים בשמן.