לןגן

ג'אבן מסורתי למימונה

מאת: יעל , פורסם: 30/04/2016 | 02:30
ג'אבן  מסורתי למימונה

תקציר המתכון: מאכל מרוקאי ,מסורתי , חגיגי , למנהג המימונה

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 15, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקלחת מרתיחים יחד , את המים , סוכר וכף מיץ לימון טרי עד שהנוזל הופך מעט סמיך וצמיגי . מכבים את האש ומצננים מעט

  2. מכניסים למיקסר את סירופ הסוכר ומתחילים להקציף .. מכניסים את החלבונים וממשיכים להקציף עד לנפח כפול וחזק של החלבון

  3. מזלפים לקערת הגשה יפה , ומקשטים עם שקדים. אפשר לחלק למנות קטנות ואישיות לאורחים , לקשט ולקרר עד להגשה