תקציר המתכון: מאכל מרוקאי ,מסורתי , חגיגי , למנהג המימונה
קטגוריה: פסח, מספר מנות: 15, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
בקלחת מרתיחים יחד , את המים , סוכר וכף מיץ לימון טרי עד שהנוזל הופך מעט סמיך וצמיגי . מכבים את האש ומצננים מעט
מכניסים למיקסר את סירופ הסוכר ומתחילים להקציף .. מכניסים את החלבונים וממשיכים להקציף עד לנפח כפול וחזק של החלבון
מזלפים לקערת הגשה יפה , ומקשטים עם שקדים. אפשר לחלק למנות קטנות ואישיות לאורחים , לקשט ולקרר עד להגשה