לןגן

בולט - כדורי בשר ברוטב

מאת: נילי אלמוסני, פורסם: 29/04/2016 | 19:58

תקציר המתכון: מתכון שלמדתי מחמותי המנוחה, אשר היתה בשלנית מדהימה והשראה לסגנון המטבח בבית.

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מרכיבים לכדורי הבשר

מרכיבים לרוטב

אופן הכנה

  1. הבשר: את הבצל והפטרוזיליה לקצוץ במקצצת תבלינים. מערבבים את הבשר הטחון עם כל המרכיבים שלו. משהים לחצי שעה לגיבוש העיסה. מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים מלח פלפל ושאר התבלינים. וכן כוס מים. מגלגלים את הבשר לגודל כדור פינגפונג ומניחים בתוך הרוטב שבסיר. מכסים ומבשלים כשעה. בודקים מדי פעם שהנוזלים לא מתאדים. אפשר להוסיף כל פעם חצי כוס מים.

  2. הערה: את כדורי הבשר ניתן לבשל עם כל רוטב אחר, כמו עגבניות אליו אני מוסיפה מעט סוכר ובזיליקום.