לןגן

ז'אבן

מאת: חגית אלקבץ, פורסם: 29/04/2016 | 14:55
ז'אבן

תקציר המתכון: ז'אבן מהמם למימונה, במרקם מסטיק משגע..

קטגוריה: ריבות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר מבשלים על להבה נמוכה, 2 כוסות סוכר, כוס מים עד שהסוכר נמס מוסיפים מיץ מחצי לימון סחוט, מבשלים כחצי שעה עד שהסירופ דביק, מעבירים את הסירופ בזהירות לקערת המיקסר וממתינים 15 דק' שיתקרר מעט, 2 חלבונים שנוסיף אותם לסרוגין בתוך הסירופ כשהמיקסר עובד על גבוה מהתחלה ועד הסוף....מקציפים בערך 15- 17 דק' עד שיש קרם ממש לבן, נוקשה וגבוה...מחלקים לקערות יפות, מקשטים באגוזים, שקדים..ולמקפיא עד למימונה...בהצלחה...חגית. יוצאת כמות גדולה (3 קערות יפות) אין צורך להכפיל כמויות, זה מספיק....תרבחו ותסעדו"..!!!!