לןגן

רולדות תמרים וקינמון בקלי קלות

מאת: יעל , פורסם: 29/04/2016 | 02:23
רולדות  תמרים וקינמון  בקלי קלות

תקציר המתכון: עוגיות מסורתיות המתכון הפשוט

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

בצק

מילוי

קישוט

אופן הכנה

  1. מערבבים את החומרים לבצק נוח לעבודה

  2. מחלקים 4 כדורים שווים

  3. מחממים לתנור לחום של 180 מעלות

  4. מילוי תמרים - מערבבים את התמרים עם הקינמון

  5. מרדדים כל כדור בנפרד , ומורחים את מילוי התמרים מפזרים אגוזים שבורים גס

  6. מגלגלים לרולדה ,מסמנים קוים אלכסונים מעל הרולדה לכל אורכה ,

  7. את הרולדות מסדרים בתבנית ואופים 20 דקות על חום של 180 מעלות

  8. מוציאים , מצננים .. וחותכים את הרולדה לפי הסימון של הקוים , ומפזרים אבקת סוכר

  9. בהצלחה