לןגן

עוף עם אפונה ותחתיות ארטישוק

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 27/04/2016 | 13:53
עוף עם אפונה ותחתיות ארטישוק

תקציר המתכון: מנה מצוינת מלאה בברזל מנת בית

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. עוף אפונה ותחתיות ארטישוק לשים בסיר שמן 5 כפות להוסיף בצל חתוך לשרוכים לטגן קלות להוסיף חלקי עוף להשחים משני צדדים ל10דקות לכסות את הסיר במיכסה להוסיף אפונה טריה או קפואה של שקית לחתוך תחתיות ארטישוק לרבעים לישטוף אותם במים רתוחים ולשים מעל האפונה למלות 2 כוסות מים מהברז להגיע למצב רתיחה ולתבל מלח פלפל גרוס כרכום קורט סוכר להמשיך לבשל כחצי שעה להוסיף את המרק עוף לעוד בישול של 10 דקות ולכבות בהצלחה אורה....