לןגן

פרלינים

מאת: רותם לוי, פורסם: 09/03/2015 | 20:08
פרלינים

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 5 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוברים לקערה אחת את השוקולד הלבן ובקערה אחרת את השוקולד החלב

  2. ממסים במיקרוגל למשך דקה וחצי (או יותר תלוי במיקרוגל)

  3. לאחר שמוציאים מהמיקרוגל מערבבים טוב כל קערה בנפרד

  4. לוקחים את התבנית של הפרלינים ומתחילים לשים בכל שקע שוקולד חלב עד האמצע

  5. לאחר מכן שמים בכל שקע קליק בתוך השוקולד

  6. שופכים מעל כל קליל את השוקולד הלבן ומכניסים להקפאה

  7. ניתן להוציא מהמקפיא לאחר כחצי שעה ולהתחיל לזלול :)