לןגן

עוגת גלידה של קציפיות מרנג ואגוזים

מאת: לילך טייב, פורסם: 26/04/2016 | 23:33
עוגת גלידה של קציפיות מרנג ואגוזים

תקציר המתכון: גלידה טעימה בטירוף, אתם פשוט תתענגו על הטעם..

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 16, זמן הכנה: 25 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרסקים את הנשיקות לפירורים קטנים מושמים בקערה. מוסיפים את שני סוגי האגוזים ואבקת הקפה.

  2. מקציפים את הקצפת הצימחית עם הסוכר לקצפת יציבה, ומקפלים אל תערובת האגוזים. יוצקים לתבנית ומקפאים למשך לילה.

  3. תענוג של גלידה!