לןגן

פחזניות לפסח

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 26/04/2016 | 19:37
פחזניות לפסח

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן הכנת הפחזניות: מחממים תנור ל- 200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה. מרתיחים את המים עם השמן מוסיפים את המלח והסוכר, מנמיכים את האש ומוסיפים את הקמח מערבבים ומיד מורידים מהאש. נותנים לזה 5 דקות להתקרר ומוסיפים ביצה אחר ביצה לבלילה עד שכל הביצים נספגים בתוך הקמח. מוסיפים את הצימוקים והאגוזים הקצוצים לבלילה. מוזגים בכף מהבלילה או בשקית זילוף, לתבנית עם מרווחים. מרססים מעל שמן קנולה. אופים כ-40-50 דקות עד שהלחמניות זהובות.

  2. ממלאים את הפחזניות בקרם: מקציפים את השמנת המתוקה, (אפשר להחליף את השמנת המתוקה בשמנת צמחית) עם אינסטנג פודינג וניל +אבקת סוכר וממלאים את הפחזניות, בוזקים מעל הפחזניות אבקת סוכר.