לןגן

פחזניות ממולאותכבד ב

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 26/04/2016 | 19:15
פחזניות ממולאותכבד ב

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רכיבים לפחזניות

רכיבים לכבד

אופן הכנה

  1. אופן הכנת הפחזניות: מחממים תנור ל- 200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה. מרתיחים את המים עם השמן מוסיפים את המלח והסוכר, מנמיכים את האש ומוסיפים את הקמח מערבבים ומיד מורידים מהאש. נותנים לזה 5 דקות להתקרר ומוסיפים ביצה אחר ביצה לבלילה עד שכל הביצים נספגים בתוך הקמח. מוזגים בכף מהבלילה או בשקית זילוף, לתבנית עם מרווחים. מרססים מעל שמן קנולה. אופים כ-40-50 דקות עד שהלחמניות זהובות.

  2. אופן הכנת הכבדים: צולים את הכבדים על הגז. בסיר רחב מחממים שמן קנולה מוסיפים את פרוסות הבצל ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים את הכבדים וממשיכים לטגן. מוסיפים את התבלינים ומטגנים, מוסיפים את המים מערבבים מנמיכים להבה ומבשלים בערך חצי שעה ומקררים את הכבדים.

  3. ממלאים את הפחזניות בכבד ומגישים.