לןגן

עוגת שוקולד קפה ואגוזים

מאת: חמדה פרג', פורסם: 26/04/2016 | 10:42
עוגת שוקולד קפה ואגוזים

תקציר המתכון: בלי קמח ומתאים לפסח טעים בטירוף

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 1, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לעוגה

לציפוי

אופן הכנה

  1. לערבב את כל החומרים לעוגה

  2. קוטר התבנית 22

  3. לאפור בתנור 160 מעלות כ 40 דקות

  4. להכין את הציפוי ולשפוך על העוגה כשהיא מוכנה

  5. ניתן לקשט באגוזים או שקדים

  6. בתאבון