לןגן

בשר עם תפוחי אדמה

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 25/04/2016 | 19:57
בשר עם תפוחי אדמה

תקציר המתכון: כמה פשוט כך טעים

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בשר עם תפוחי אדמה

  2. לבשל בשר עד ריכוך בניפרד לקרר לפרוס כול סוג בשר אני הכנתי שריר הזרוע מספר 8 אוהבת אותו בבישול הוא נימוך ממש.

  3. לקחת סיר לשים שמן להוסיף בצלים חתוכים לשרוכים לטגן להוסיף תפוחי אדמה חתוכה לרבעים ולהמשיך לטגן לכסות המיכסה כ10דקות להוסיף את נתחי הבשר המבושל עם 2 כוסות ציר בשר מסוננים או מים רגילים לתבל מלח פלפל כרכום פפריקה ולבשל עים מכסה כחצי שעה להסיר מיכסה להוסיף כף מרק עוף ולהמשיך לבשל עד גמר הנוזלים להשאיר מעט רוטב בהצלחה ובתאבון אורה...