לןגן

לבבות טריקולד

מאת: אתי ממן, פורסם: 25/04/2016 | 19:54
לבבות טריקולד

תקציר המתכון: מכורה לשוקולד!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מוס שוקולד חלב

מוס שוקולד לבן

מוס שוקולד מריר

אופן הכנה

  1. להכנת מוס שוקולד מריר - מערבבים ג'לטין עם מים מניחים בצד, ממסים שוקולד מריר, 150 גרם שמנת מתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מחממים במיקרו 10 שניות ג'לטין (שמנו בצד), מוסיפים לשוקולד ומערבבים, מקציפים 150 גרם שמנת מתוקה לקצפת רכה במרקם יוגורט, מוסיפים לשוקולד ומערבבים, יוצקים לתבנית מחולקת עד 1/3 מגובה התבנית, מקפיאים עד לשלב הבא.

  2. להכנת מוס שוקולד חלב - מערבבים ג'לטין עם מים מניחים בצד, ממסים שוקולד מריר, 150 גרם שמנת מתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מחממים במיקרו 10 שניות ג'לטין (שמנו בצד), מוסיפים לשוקולד ומערבבים, מקציפים 150 גרם שמנת מתוקה לקצפת רכה במרקם יוגורט, מוסיפים לשוקולד ומערבבים, יוצקים על המוס, מקפיאים עד לשלב הבא.

  3. להכנת מוס שוקולד לבן - מערבבים ג'לטין עם מים מניחים בצד, ממסים שוקולד מריר, 150 גרם שמנת מתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מחממים במיקרו 10 שניות ג'לטין (שמנו בצד), מוסיפים לשוקולד ומערבבים, מקציפים 150 גרם שמנת מתוקה לקצפת רכה במרקם יוגורט, מוסיפים לשוקולד ומערבבים, יוצקים על המוס, מקפיאים לילה.

  4. מחלצים מהתבנית, מניחים בכלי הגשה ומקפיאים עד סמוך להגשה..