לןגן

פריטטה לפסח

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 25/04/2016 | 12:36
פריטטה לפסח

תקציר המתכון: משביע מענג וטעים בטירוף

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 25 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פירטטה לפסח לישבור 12 מצות גס להשקות במים מיתחת לברז ללוש ביד לעיסה לתבל חצי כפית מלח להוסיף 6 ביצים טרופות 1 בצל מטוגן 1 קופסת פיטריות לחמם מחבט רחב עם 5 כפות שמן לחמם ממש לשפוך לתוך המחבט ולכסות ל10 דקות ואז להפוך לצלחת ולהחזיר למחבט ולכסות לעוד 10דקות ..אפשר לזלף מעל סילן מאוד טעים בהצלחה אורה...