לןגן

לחם לפסח

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 25/04/2016 | 10:09
לחם לפסח

תקציר המתכון: לחם מענג וקטיפתי משגע

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב ולהוסיף חצי כפית מלח 1 כוס חד פעמי לשתיה קרה, קמח תפוחי אדמה, לערבב להוסיף 4 ביצים טרופות לשים בתבנית ארוכה לפזר מעט שומשום ולתנור 20 דקות 180 מעלות.

  2. בהצלחה אורה...נחטף להכין מראש כמות כפולה...