מרק צח
מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 24/04/2016 | 20:47
תקציר המתכון:
בסד
מהמטבח של משפחת זיידנר
קטגוריה: מרקים,
מספר מנות: 20,
זמן הכנה: 15 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
2/2 יחידה פלפל ירוק מתוק
-
3 יחידה 2 גרונות הודו או 3 כנפיים של הודו
-
1 יחידה שורש פטרוזילייה
-
1 יחידה ראש שום קלוף
-
1 יחידה ראש בצל יבש
-
5 יחידה גזר
-
1 יחידה ראש סלרי
-
1 יחידה ראש קולרבי
-
1 יחידה עגבנייה
-
1 כף גרגירי פלפל שחור
-
1 כף מלח
-
1 כף פלפל אנגלי
-
2 יחידה עלי דפנה
-
4 ליטר מים
-
1 צרור פטרוזילייה
-
1 צרור עלי סלרי
אופן הכנה
-
בסד
לשים בסיר את בשר ההודו עם המים להביא לרתיחהה להוציא את הקצף עם כף
להוסיף את כל הירקות לבשל
שעתיים לסנן .להגיש עם קניידלך
אם מבשלים בסיר לחץ מבשלים חצי שעה
בהצלחה