לןגן

שעועית ירוקה מוקפצת עם שקדים

מאת: Chef Osi, פורסם: 24/04/2016 | 18:12
שעועית ירוקה מוקפצת עם שקדים

תקציר המתכון: אני באמת אוהב להוסיף ירקות לכל ארוחה אני עושה. זה מוסיף ערכי תזונה וצבע. הנה מנה קלה מאוד המוסיפה את שניהם.

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פרוס את שאלוט פרוסות דקות.

  2. לחתוך את הקצוות של השעועית הירוקה, ולשטוף.

  3. במחבת קטנה, מוסיפים 1/2 כף שמן זית ומחממים על אש בינונית

  4. מוסיפים את השקדים הקצוצים, וקולים עד שמשחימים מעט. מורידים מהאש לצלחת קטנה.

  5. במחבת גדולה, מחממים את שארית שמן הזית. מוסיף קצת שמן שומשום אם יש לך את זה (זה מוסיף טעם נהדר).

  6. מטגנים את הבצלצלים

  7. מוסיפים את השעועית הירוקה, ומקפיצים, כ-2 דקות

  8. מוסיפים את רוטב סויה. ולהמשי, להקפיץ, עד שהשעועית מוכנה.

  9. מוסיפים את השקדים, מלח ופלפל שחור.

  10. לטעום כדי לוודא שאתה אוהב את זה, ולהוסיף קצת מלח או פלפל אם צריך את זה.

  11. להעביר לצלחת יפה, ומגישים. בתיאבון!