לןגן

מרק קניידלך

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 24/04/2016 | 09:15
מרק קניידלך

תקציר המתכון: מתכון שגדל איתי שנים מעולללה

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 2 כוסות קמח מצה

  2. 2 כוסות מים חמים

  3. 2 ביצים

  4. 2 כפות שמן

  5. 1/4 כפית מלח

  6. 1/4 כפית פלפל שחור

  7. לערבב הכול חוץ מהביצים בסוף להוסיף ביצה טרופה אחת אחרי השניה לתת מנוחה של 15 דקות ואז בעזרת ידיים רטובות ליצור כדורים קטנים הם תופחים....

  8. להכין מרק צח עם מלח פלפל מים עד שרותחים לשים את הקניידלך ל20 דקות רתיחה להוציא לשים בקערה ואז עם שלוב של מרק ירקות לשים בהגשה לא לשים עם המרק המוכן זה מלכלך את מי המרק

  9. מרק ירקות

  10. 3 גזרים

  11. 2 גיבעולי סלרי חתוכים

  12. חצי צרור קוסברה

  13. בצל חתוך

  14. לבשל הכול הכי טעים עם ציר בשר או עוף מוכן אם אין אז לשים מים רגילים לתבל מלח פלפל מרק עוף וכרכום בהצלחה ובתאבון אורה....אפשר להכין חצי מהכמות...