לןגן

מוח ברוטב חריף

מאת: נופר בצלאל, פורסם: 24/04/2016 | 01:28
 מוח ברוטב חריף

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 2 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

תבלינים

אופן הכנה

  1. להכשיר את המוח במידה והוא לא מוכשר 3 פעמים עם מלח לחזור על הפעולה 3 פעמים כל חצי שעה.

  2. לטגן בסיר עם 4 כפות שמן את הגמבה, פלפלים, צ'ילי חריף ושיני השום

  3. להוסיף את המוח לאחר שניקינו ממנו את הקרום.

  4. לערבב את התבלינים עם החצי כוס שמן ולשפוך מעל הכל

  5. להוסיף כוסברה קצוצה.

  6. לבשל כ-35 דקות עם מכסה סגור ועוד רבע שעה עם פתוח.