לןגן

קובת אורז

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 23/04/2016 | 22:56
קובת אורז

תקציר המתכון: אחת הקובות הטעימות שיש עם מרק קטפתי חמצמץ

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קובת אורז

  2. להשרות חצי קילו אורז ללילה לשים במסננת לקחת חצי קילו חזה עוף וליטחון ..לטחון את האורז אחרי סינון לחבר עם החזה עוף לשים כף מלח וללוש לתת מנוחה של 15 דקות ולמלות..

  3. מילוי

  4. 3/4 קילו בשר טחון

  5. 5 בצלים חתוכים דק דק

  6. לטגן עם. 1/4 כוס שמן עד השחמה לתבל כפית מלח כפית פלפל שחור קורט פפריקה...

  7. ליצור כדורים קטנים ולמלא בעזרת ידיים רטובות לסדר במגש מתחת שקית נילון או נילון ניצמד לכסות ולהכניס למקפיא ...שמכינים מרק קובה לשים ישר מהמקפיא לא להפשיר ...

  8. מרק

  9. לטחון במעבד מזון חבילת עלי סלק ירוק עם כוס מים לשים בסיר להוסיף בצל קצוץ להוסיף עוד 4 כוסות מים או ציר מי בשר לתבל מלח פלפל שחור כף מרק עוף חצי כפית כרכום להרתיח היטב להוסיף את הקובות ל20 דקות ליסחוט לימון ולהגיש בהצלחה אורה...