לןגן

כבד קצוץ

מאת: אורטל , פורסם: 22/04/2016 | 00:05
כבד קצוץ

תקציר המתכון: כבד קצוץ פשוט וטעים!

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. יש לחמם את השמן בסיר או מחבת שטוח ורחב

  2. בינתיים לקצוץ את הבצל לרצועות, כשהשמן חם יש להוסיף את הבצל

  3. כשהבצל מזהיב יש להוסיף את הכבדים, חשוב לשים לב לא להניח אותם אחד על השני!

  4. לאחר שהקצוות של הכבד נהיים אפורים יש להפוך את הכבדים ולהמשיך לטגן עד שגם הצד השני נהיה אפור

  5. לכבות את הגז ולהמתין שיתקרר. לאחר שמתקרר מעבירים את הביצים, הכבד והבצל במטחנת בשר. לא את כל השמן! רק את זה שעולה עם הבצל והכבדים. מערבבים בקערה תוך כדי ורואים אם מספיק רך, אם לא מוסיפים עוד קצת מהשמן שבסיר. לאחר מכן מוסיפים את המלח והכמון ומערבבים. טועמים ומוסיפים תבלינים עפ"י הטעם. בהצלחה:)