לןגן

סלט ברוקולי טרי

מאת: גלית , פורסם: 21/04/2016 | 13:55
סלט ברוקולי טרי

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לסלט: 1 ראש ברוקולי טרי מפורק לפרחים 1 פלפל אדום חתוך לרצועות 1/4 חב' עירית חתוך ל-1/2 ס"מ 100גרם פקן סיני גרוס 50 גרם (3 כפות) גרעיני חמניה קלויים חופן חמוציות

  2. לרוטב: 1/4 כוס שמן תירס/סויה/חמניות 1/4כוס חומץ רגיל 3 כפות סוכר 1/4 כפית מלח 1 כף חרדל