לןגן

עוגת קוקוס, שוקולד ושמנת

מאת: אתי ממן, פורסם: 20/04/2016 | 13:54
עוגת קוקוס, שוקולד ושמנת

תקציר המתכון: ארבעה טעמים מושלמים לפסח!

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 15, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

טארט שוקולד

קרם קוקוס

גנאש שוקולד

שמנת

אופן הכנה

  1. להכנת טארט שוקולד - מקציפים חלבונים עם סוכר, מוסיפים חלמונים, שמן, קקאו, קמח, משמנים תבנית מרובעת או כל תבנית אחרת, יוצקים את הבלילה, אופים 170 מעלות כרבע שעה.

  2. להכנת קרם קוקוס - מעבירים לסיר חלב, חמאה, סוכר, מביאים לרתיחה ומסירים מהגז, מוסיפים קוקוס ומערבבים, יוצקים על הטארט, מכניסים למקפיא עד לשלב הבא.

  3. להכנת גנאש שוקולד - ממיסים שוקולד עם שמנת מתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מערבבים מים עם קורנפלור, מוסיפים לשוקולד, יוצקים על הקוקוס, מקפיאים כחצי שעה.

  4. להכנת שמנת - מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר לקצפת יציבה, יוצקים על השוקולד ומיישרים, מקפיאים כשעתיים, מחלצים את העוגה מהתבנית, שומרים במקרר.. חג שמח מנפלאות המטבח של אתי ממן..