תקציר המתכון: ארבעה טעמים מושלמים לפסח!
קטגוריה: פסח, מספר מנות: 15, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
להכנת טארט שוקולד - מקציפים חלבונים עם סוכר, מוסיפים חלמונים, שמן, קקאו, קמח, משמנים תבנית מרובעת או כל תבנית אחרת, יוצקים את הבלילה, אופים 170 מעלות כרבע שעה.
להכנת קרם קוקוס - מעבירים לסיר חלב, חמאה, סוכר, מביאים לרתיחה ומסירים מהגז, מוסיפים קוקוס ומערבבים, יוצקים על הטארט, מכניסים למקפיא עד לשלב הבא.
להכנת גנאש שוקולד - ממיסים שוקולד עם שמנת מתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מערבבים מים עם קורנפלור, מוסיפים לשוקולד, יוצקים על הקוקוס, מקפיאים כחצי שעה.
להכנת שמנת - מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר לקצפת יציבה, יוצקים על השוקולד ומיישרים, מקפיאים כשעתיים, מחלצים את העוגה מהתבנית, שומרים במקרר.. חג שמח מנפלאות המטבח של אתי ממן..