לןגן

הכנת קובת אורז

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 19/04/2016 | 10:20
הכנת קובת אורז

תקציר המתכון: קובה משובחת במינה במיוחד לפסח

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קובת אורז

  2. להשרות חצי קילו אורז ללילה לשים במסננת לקחת חצי קילו חזה עוף וליטחון ..לטחון את האורז אחרי סינון לחבר עם החזה עוף לשים כף מלח וללוש לתת מנוחה של 15 דקות ולמלות..

  3. מילוי

  4. 3/4 קילו בשר טחון

  5. 5 בצלים חתוכים דק דק

  6. לטגן עם. 1/4 כוס שמן עד השחמה לתבל כפית מלח כפית פלפל שחור קורט פפריקה...

  7. ליצור כדורים קטנים ולמלא בעזרת ידיים רטובות לסדר במגש מתחת שקית נילון או נילון ניצמד לכסות ולהכניס למקפיא ...שמכינים מרק קובה לשים ישר מהמקפיא לא להפשיר בהצלחה אורה...