קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 15, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
מקציפים את החלבונים 3-4 דקות, מוסיפים את הסוכר ומקציפים עד לקבלת קצף יציב.מוסיפים את החלמונים והאינסטנט פודינג שוקולד ומקפלים בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה.יוצקים ומשטחים את התערובת בתבנית 26 משומנת ואופים בתנור שחומם מראש ל - 170 מעלות כ 30 דקות. מוציאים ומצננים, העוגה עולה מאד בתנור ואחר כך צונחת כמו פיתה- זה בסדר גמור.
מקציפים שמנת, סוכר, פודינג וחלב לקצפת יציבה ומקפלים לאחידות, משטחים את הקרם על העוגה. מכניסים למקרר לחצי שעה. מניחים בקערה את השמנת מתוקה והשוקולד המריר שבור לקוביות, וממיסים במיקרו על חום גבוה כדקה, מניחים דקה לנוח ומערבבים עד שהציפוי אחיד וחלק, אם השוקולד לא נמס מספיק מכניסים למיקרו לעוד חצי דקה ומערבבים,מצננים מעט ויוצקים על הקצפת, להניע את התבנית לצדדים כדי שהציפוי יכסה את כל הקרם.
לכסות ולקרר לילה במקרר.
לעוגה גבוהה יותר אפשר להוסיף עוד 1/2 מיכל שמנת מתוקה לקרם שמקציפים.